top of page

The Full Story

About Us

Înainte de a fi o companie de tuning, ARES Performance este un vis. Era la începutul anilor 2000 când, ca tânăr pilot de curse, am înțeles că ceea ce m-a entuziasmat cel mai mult la sportul cu motor nu erau cursele, ci dezvoltarea mașinilor, cu toată munca pe care o implică.

Timid și reflexiv, am găsit în ateliere de curse, în munca mecanicilor, în studiul telemetriei, emoții pe care ceilalți le-au simțit la o depășire, sau cu o pole position. Am înțeles că asta îmi doream, și din acea zi am urmărit mereu acel vis.

Acest vis, astăzi, este ARES Performance.

Alex Antoniazzi - Founder

Vision

Viziunea ARES Performance a fost întotdeauna clară și simplă: o companie de ultimă generație, care folosește întotdeauna cele mai bune instrumente și cele mai inovatoare tehnologii, pentru a oferi clienților săi produse și servicii care depășesc întotdeauna așteptările.

Don’t be satisfied with yesterday.
Choose the right equipment.
Use it the right way.
Don’t take the pragmatic option because you can.
Refuse to compromise.
Expect to succeed.
Then start again.

Ron Dennis

Reduce weight.
Gain a tenth of a second.
Perfect the shape.
Think effectively.
Improve the system.
Think simply.
Gain speed.
Believe it.

Adrian Newey

Mission

Singura modalitate de a obține rezultatele pe care ni le dorim este să facem din Cercetare și Dezvoltare să nu fie un mijloc pentru bisnesului, ci mai degrabă afacerea în sine.
Investițiile constante de timp și resurse în această direcție ne permit să excelăm în munca noastră, și să fim mereu cu un pas înainte.

Partners

Dacă vrem să fim cei mai buni, trebuie să lucrăm cu cei mai buni. Din acest motiv, fie că este vorba de o diagnoză computerizată sau de calcule termodinamice pentru adaptarea unei turbine hibride, instrumentele pe care le folosim sunt întotdeauna de ultimă generație. Toate acestea cu un singur scop: să garantam întotdeauna cele mai bune rezultate.

bottom of page