top of page

Ce este ecarbonizarea cu Hidrogen?


ECLEANER este un dispozitiv care generează hidrogen din apă distilată pentru curățarea internă a motoarelor endoterme precum: benzină, diesel, GPL, metan, pentru toate tipurile de vehicule: mașini, camionete, camioane, bărci și generatoare de curent.

Mai exact, dispozitivul ECLEANER este capabil să reducă si să dezintegreze depozitele de carbon depuse în interiorul motorului printr-un proces chimic de combinare hidrogen-carbon.

Toate motoarele cu ardere internă nu ard complet combustibilul fie el benzină, motorină, GPL sau metan, din acest motiv se acumulează depozite de carbon poluante.

Hidrogenul produs este introdus în motor prin intermediul conductei de aspirație, în formă gazoasă, ajungând până în camera de ardere îmbunătățindu-i arderea, performanța, consumul și scăderea semnificativă de gaze poluante.

Componentele implicate în curățare sunt: supape și supapa EGR, turbină, injectoare, piston, camera de ardere și linia de evacuare, inclusiv FAP (filtru de particule).

Hidrogenul nu curăță conductele de admisie, dar totuși pot fi curățate cu ajutorul unui produs suplimentar.


Care sunt beneficiile după tratarea motorului cu ECLEANER:

§ Reducerea consumului de combustibil

§ Reducerea emisiilor nocive

§ Curățare: FAP, supapă EGR, turbina, injectoarele, supape, camera de ardere, pistoane

§ Recuperarea fluidității de rulare

§ Recuperarea puterii și a cuplului motorului

§ curatarea interioara a motorului fara demontare

Produsele HydroMaverich au mii de teste realizate de-a lungul anilor și continuă cercetarea și dezvoltarea pentru a îmbunătăți produsul.


41 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page